Book en konsultation

Homeoprofylakse konsultation (gratis ved køb af program) 800 kr

Har du brug for at tale igennem, hvordan Homeoprofylakse kunne være relevant for dig og din familie, inden du tager den endelige beslutning, er det denne konsultation du skal bestille. Konsultationen varer ca. 1 time.

Akut konsultation (med/uden homøopati) 300/400 kr

Til dig der har brug for akut hjælp her og nu. Vi har ingen faste tider for akutkonsultationer, så send en sms til os på 26167555 og 26811678 med en kort beskrivelse af problemet, og hvor akut det er. Herefter vil den af os der har først tid, kontakte dig. Er der brug for et homøopatisk middel, som du ikke selv har liggende derhjemme, så sender vi det afsted med quickpost, så du har det næste dag, eller du kan hente det hos os i København. Telefonkonsultationen varer ca. 15 min.

Fuld homøopatisk konsultation (Voksen/barn) 1400/1000 kr

Denne konsultationstype skal du vælge hvis du ønsker at starte et behandlingsforløb, for en eller flere kroniske tilstande. Konsultationen varer 60-90 min., kan gøres i vores klinik i København eller over Zoom, og inkluderer homøopatiske midler.

Det Blå Kit 1000 kr årligt

Bruger du Det Blå Kit til at behandle dig selv og din familie, kan du få hjælp til at bruge det gennem vores månedsabonnement.

CEASE terapi

Homøopatisk behandling af vaccineskader. Prisen afhænger af forløbets varighed.

Opfølgningskonsultation (voksen/barn) 650/500 kr