Kurser

Klik her for at gå direkte til vores kursusside

Homeoprofylakse for forældre

Dette kursus er lavet for dig, der ønsker at sætte dig grundigt ind i hvad homeoprofylakse er, så du kan tage en informeret beslutning. Kurset indeholder al den viden, vi selv havde ønsket var mulig at finde da vi som forældre skulle træffe et valg. 

Pris: 299kr

Rejse Homeoprofylakse

Her finder du al den viden du har brug for, i forhold til at benytte homeoprofylakse på din rejse. Kurset indeholder også tips til at lave et naturligt rejseapotek.

Pris: 99kr

Vidensbank: sygdomme & deres vacciner

Dette er dit online opslagsværk, hvor du let og overskueligt kan få et overblik over alle de sygdomme, der findes vacciner for i Danmark, samt en række sygdomme der endnu ikke vaccineres imod. Her finder du vaccine indlægssedler, viden om sygdommene, viden om konventionel og homøopatisk behandling, homeoprofylakse, samt viden om immunsystemet, antibiotika og vaccineskader. Vidensbanken opdateres løbende og er ikke lavet med henblik på at behandle eller stille diagnoser, men udelukkende at få viden om sygdomme. Al information om sygdomme og vaccination er bakket op af kilder fra den danske sundhedsstyrelse.

Pris: 500kr

Få succes med Det Blå Kit

Lær at bruge homøopati, og bliv god til det!

Gratis

 

Ved at klikke ind på kurserne, kan du se hvad hvert enkelt kursus indeholder.

God fornøjelse!