Homeoprofylakse pakker

Homeoprofylaktisk alternativ til børnevacciner 

Sammen laver vi et program, der gør det trygt for dig som forælder, at fravælge vaccination til dit barn. Programmet bliver unikt tilpasset dit barns behov og helbred. Det tager 3-5 år at gennemføre programmet, afhængig af antallet af sygdomme du ønsker at immunisere imod. Pakken inkluderer ubegrænset personlig vejledning i henhold til programmet, alle midler, kurset “Homeoprofylakse for forældre”, og opfølgende konsultationer. Kort sagt, alt hvad du skal bruge for at kunne gennemføre programmet trygt og sikkert. 

Pris: 1850kr – Søskende 925kr

Homeoprofylaktisk alternativ til rejsevacciner

Vi tilbyder immunisering af stort set alle tropesygdomme, både dem der findes vacciner for, og dem der ikke gør. Sammen finder vi frem til hvad der er af sygdomsricisi, lige præcis der hvor du skal hen. Det er dog dit eget ansvar at tage stilling til valg og fravalg af sygdomme.

For at opnå den bedst mulige effekt, skal du påbegynde profylakse programmet 2-4 uger før afrejse, så kontakt os gerne 2 måneder før, hvis muligt.

Pakken indeholder også vores online kursus om rejsehomeoprofylakse.

Pris: 550kr – prisen dækker hele husstanden

Influenza homeoprofylakse 

Vi går nu vinteren i møde, og som altid tilbyder vi influenza-homeoprofylakse på denne tid af året. Det vil sige, det homøopatiske alternativ til influenza vaccination. Midlet bliver justeret hvert år, for influenza og vira forandrer sig. I år har vi tilsat nogle ekstra midler, så den er tilpasset situationen.

Akut immunisering

Står du i en situation hvor du har brug for at kunne immunisere dig øjeblikkeligt mod en sygdom, er det vores akut pakke du skal bruge. Beskyttelsen starter allerede ved første dosis, og beskytter i 6-12 måneder, afhængig af intervallet mellem doserne.

Eksempler på sygdomme kunne være kighoste, mæslinger, influenza o. lign. Kontakt os hvis du er i tvivl om en sygdom kan akut immuniseres. Pakken indeholder udover homeoprofylakse, også et homøopatisk førstehjælpsmiddel til behandling af sygdommen, hvis du skulle være nået at blive smittet inden du når at immunisere, samt naturligvis en grundig vejledning. Akutimmunisering sendes med quickpost, eller kan hentes samme dag i København.

Pris: 300kr – søskende halv pris

Flåt pakken – Homeoprofylakse mod Borrelia og TBE

Pakken er lavet i samarbejde med vores internationale netværk af Homeoprofylakse terapeuter, og dækker dig i hele flåt sæsonen, mod de flåtoverførte sygdomme der er størst mulighed for at få i vores del af verden.

Pakken indeholder 3 forskellige former for homeoprofylakse,  samt 5 førstehjælpsmidler du kan bruge i forbindelse med bid. Derudover indeholder den grundig viden om sygdommene, og hvordan du skal forholde dig hvis du bliver bidst af en flåt.

Vejledende pris: 550kr – 100 ekstra pr. hustandsmedlem