Homeoprofylakse pakker

Børnepakken

Børnepakken inkluderer ubegrænset personlig vejledning i henhold til programmet, alle midler, kurset “Homeoprofylakse for forældre” og opfølgende konsultationer. Kort sagt, alt hvad du skal bruge for at kunne gennemføre programmet trygt og sikkert. Regn med at programmet tager omkring 4 år at gennemføre.

Pris: 2400kr – Søskende 1200kr

Rejsepakken

Vi hjælper dig med at finde frem til sygdomsricisi, lige præcis der hvor du skal hen. Det er dog dit eget ansvar at tage stilling til valg og fravalg af forebyggelse. For at opnå den bedst mulige effekt, skal du påbegynde profylakse programmet 2-4 uger før afrejse, så kontakt os gerne 2 måneder før, hvis muligt. Rejsepakken indeholder vores online kursus om rejsehomeoprofylakse, alle relevante midler og personlig vejledning.

Pris: 800kr – prisen dækker hele husstanden

Vinter 2021 

Pakken indeholder vejledning og Homeoprofylaksemidler, der justeres årligt.

Pris: 300kr – 100kr for hver øvrige medlem af husstanden

Flåtpakken

Pakken er lavet i samarbejde med vores internationale netværk af Homeoprofylakse terapeuter. Det vil sige at den er lavet ud fra homøopaters erfaringer, og ikke med udgangspunkt i nogen officielle studier. 

Pakken indeholder 3 forskellige former for Homeoprofylakse,  samt 5 førstehjælpsmidler du kan bruge i forbindelse med bid. Derudover indeholder den grundig viden om sygdommene, og hvordan du skal forholde dig hvis du bliver bidt af en flåt.

Pris: 550kr – 100kr for hver øvrige medlem af husstanden